Laser Body Sculpting and Skin Tightening

Лазерно моделиране на тяло и стягане на кожата

Клинични резултати

Fotona TightSculpting®

Fotona TightSculpting® е уникално неинвазивно лазерно лечение с двойна дължина на вълната за скулптуриране и стягане на кожата на всички части на тялото. Изключителните режими на доставка се използват съвместно за хипертермично унищожаване на адипоцитите и ремоделиране на колаген с изключителни резултати. Процедурата е бърза, безопасна и ефективна неинвазивна алтернатива на лазерната липолиза.

1-ва стъпка:

Дълбоко стягане на кожата и намаляване на мазнините с PIANO® pulse

Уникалният, супер дълъг импулсен режим на Nd:YAG е проектиран за комфортно, безопасно и бързо нагряване на хомогенна тъкан, чрез концентриране на доставката на енергия за подкожно стимулиране на метаболизма на мастните клетки, оставяйки епидермиса непокътнат. Режимът PIANO® удължава продължителността на импулса до секунден режим, което води до нагряване на цялата дебелина с цялостен синергичен ефект на стягане.

2-ра стъпка:

Подобряване на отпуснатостта на повърхността на кожата с SMOOTH® pulse

Вторият етап се състои от революционен неаблативен Er:YAG SMOOTH® режим, идеален за стягане на кожата. Интензивното, контролирано нагряване на повърхностната тъкан стимулира ремоделирането на колагена и инициира неоколагенезата. Ефектите водят до цялостно подобряване на отпуснатостта и еластичността в третираните зони.

Иновативният температурен монитор MatrixView® на Fotona осигурява ефективно и контролирано лечение с максимален комфорт и безопасност на пациента. Процедурата TightSculpting®, поддържана от скенер, позволява едновременни обработки на големи области на тялото с максимална ефективност при всяка процедура.

Лазерната система с двойна дължина на вълната от Fotona е идеална за предоставяне на пълна гама от лазерни лечения за акне, както и много други процедури за възстановяване на кожата и подмладяване:

Линията SP Fotona NX предоставя една единствена система с уникални възможности и пълнофункционални функции, предлагаща мощността на най-ефективните в индустрията Er:YAG и Nd:YAG лазери, идеални за лечение на акне, белези от акне и широк спектър от други приложения в естетиката и дерматологията. Моделът SP Dynamis включва и допълнителен хирургичен QCW Nd:YAG лазер за липолиза, хиперхидроза и много други хирургични процедури.

SP Dynamis NX е оборудвана с високоефективен Er:YAG лазер, който аблатира кожата по-ефективно с патентована технология VSP (Variable Square Pulse), която може да бъде точно настроена за различни „студени“ аблационни и неаблативни топлинни съотношения . Пълната възможност за персонализиране ни позволява точно да постигнем клиничните резултати, желани от нашите пациенти.

Nd:YAG лазерът на SP Dynamis NX идеално допълва аблативното действие на Er:YAG лазера със способността да прониква дълбоко в кожата, за да създаде топлинни ефекти, без да уврежда повърхността на кожата. В сравнение с конвенционалните Nd:YAG технологии, патентованите VSP импулси на Fotona създават практически мигновени увеличения на температурата, които са ограничени само до целевите структури. В кожата не се отлага ненужна енергия.

Специално проектираната, иновативна технология на накрайника на Fotona ни позволява безопасно, прецизно контролирано и ефективно подаване на лазерни импулси към третираната зона.