Skin resurfacing / Обновяване на кожата

TwinLight® Фракционно подмладяване

Клинични резултати

Колективното желание да останем вечно млади създаде огромен пазар за процедури против стареене. Последните разработки в лазерната технология сега предоставят по-дълготраен и научно доказан метод за възстановяване на естествената красота на кожата. За разлика от традиционните лечения като дермабразио и химически пилинг, уникалните характеристики на лазерното възстановяване на кожата позволяват по-точен и прецизен контрол върху процеса на лечение.

Процедурите за възстановяване и подмладяване на кожата могат да се извършват или в аблативен режим с Er:YAG лазер, или неаблативно с Nd:YAG лазер, в зависимост от конкретния естетичен резултат, който пациентът и практикуващият желаят да постигнат. В допълнение, аблативни и неаблативни лечения могат също да бъдат комбинирани в цялостно лечение против стареене, като системата TwinLight® Fractional Rejuvenation на Fotona.

Представяме Ви TwinLight® Fractional Rejuvenation

Предишните процедури за подмладяване на кожата третираха големи участъци от кожата, независимо дали са остарели или не. Но с революционния метод TwinLight® Fractional Rejuvenation на Fotona, лазерната светлина насочва прецизно несъвършенствата по кожата, оставяйки околната здрава кожа недокосната. Топлината от лазерната енергия също така стимулира производството на нов колаген в дермата, а заобикалящата нетретирана кожа спомага за ускоряване на процеса на подмладяване.

Просто и ефективно решение в 3 стъпки

TwinLight® Fractional Rejuvenation е проста процедура в 3 стъпки, оптимизирана да подобри значително гладкостта на кожата и да й придаде по-свеж и здрав вид. Ефектът на дълбокото загряване на Nd:YAG лазерния лъч на Fotona помага за подмладяване и стимулиране на кожата, докато Er:YAG лъчът помага на тялото да образува нова, по-стегната кожа.

Стъпка 1 - Кондициониране: Nd:YAG лъч се прокарва по повърхността два пъти. Първото преминаване осигурява кратък стимул към кожата, второто преминаване прониква в тъканта, причинявайки дълбоко FRAC3® нагряване и кондициониране на кожата за ефективна фракционна терапия.

Стъпка 2 – Фракционна терапия: Старата, износена кожа се отстранява с фракционен Er:YAG лазер. Прецизните микро-аблирани канали ще бъдат заменени с нова, по-стегната и здрава тъкан, когато се образува нова кожа.

Стъпка 3 - Пилинг: Кожата се аблира с лек пълен Er:YAG лъч, който завършва лечението и премахва повърхностните несъвършенства.

Използването на частична светлина за подмладяване на кожата може да доведе до ефект, който е идеално съобразен с очакванията на вашия пациент и предлага степен на контрол и ефикасност, която позволява изключително прецизно скулптуриране на кожата. Леченията могат да се простират от леки корекции до дълбоко ремоделиране на колаген, идеално за пациенти, които искат драстични ефекти на подмладяване, но не са склонни към агресивни хирургични или химически алтернативи. Това лечение е подходящо за всички типове и тонове кожа, с минимално време за престой на пациента.