Scar Revision / Корекция на Белези

Клинини резултати

Минимално инвазивният характер на леченията за лазерна корекция на белези означава, че те се понасят добре от пациентите и по-бързите времена за възстановяване позволяват психологическото въздействие на леченията за корекция на белези да бъде осъзнато много по-рано от пациентите.

Използване на медицинската сила на светлината

Лазерите са идеални за ефективно лечение на широк спектър от белези. Er:YAG възстановяването на кожата се използва за нежна аблация на белези и активиране на ремоделирането на колаген. Особено белезите от акне се повлияват добре от лечението с Er:YAG. За хипертрофични белези клиничните изследвания, проведени с дължина на вълната на Nd:YAG, показват по-нататъшно подобряване на естетичния вид и цялостното качество на тъканта на белега, включително еритема, обем, гъвкавост и др.

Синергично решение за лечение

С пионерската терапия за корекция на белези с двойна дължина на вълната на Fotona, както неаблативните Nd:YAG, така и фракционно-аблативните Er:YAG дължини на вълните се комбинират като част от един цялостен режим за лечение на белези, с незабавни видими резултати, които надминават тези на традиционните лазерни и конвенционални техники за лечение на белези. Терапиите за лечение на белези с двойна дължина на вълната осигуряват високоефективно решение, което не само засяга естетичния вид на белега, но също така помага за разрешаването на усложняващите фактори със съдовата захранваща система на белега.

Fotona SP Dynamis  предоставя едно, уникално функционално решение, предлагащо мощността на най-високопроизводителните в индустрията Er:YAG и Nd:YAG лазери, идеални за белези ревизионни лечения и широк спектър от други приложения в естетиката и дерматологията. SP Dynamis включва и допълнителен хирургичен QCW Nd:YAG лазер за липолиза, хиперхидроза и много други хирургични процедури.