NightLase®

NightLase® - Snoring and Apnea Treatment / Хъркане и лечение на апнея

Клинични резултати

NightLase®

Терапията NightLase® на Fotona е неинвазивно лазерно лечение за подобряване на качеството на съня. NightLase намалява ефектите от сънна апнея и намалява амплитудата на хъркането чрез нежен, лазерно индуциран стягащ ефект, причинен от свиването на колагена в тъканта на устната лигавица.

NightLase® - Просто, безопасно и ефективно

Патентованата Er:YAG лазерна модалност на Fotona оптимизира дължината на лазерните импулси, позволявайки безопасното проникване на топлина в тъканта на устната лигавица. Той е достатъчно нежен, за да се използва върху чувствителната тъкан в устата, но достатъчно силен, за да осигури клинично ефикасно нагряване.

NightLase е лесен за изпълнение и има висок процент на успех при предизвикване на положителна промяна в моделите на съня. Изследванията показват, че NightLase намалява и смекчава хъркането и осигурява ефективен, неинвазивен начин за намаляване на ефектите от сънна апнея.

NightLase® - Удобно за пациента решение

Пълният курс на NightLase се състои от три отделни лечебни сесии за период от шест седмици. Доказано е, че крайните резултати от лечението продължават до една година, като терапията може да се повтори.

Пациентите намират NightLase за изключително удобно и удовлетворяващо решение. NightLase не изисква носене на устройство по време на сън и не включва химическо третиране. Това е нежен и лесен начин нашите пациенти да си възвърнат добрата нощна почивка.

Линията SP Dynamis предоставя една единствена система с уникални възможности и пълнофункционални функции, предлагаща мощността на най-високопроизводителните Er:YAG и Nd:YAG лазери в индустрията, идеални за широк диапазон приложения в естетиката и дерматологията. Моделът SP Dynamis включва и допълнителен хирургичен QCW Nd:YAG лазер за липолиза, хиперхидроза и много други хирургични процедури.

Системата SP Line  на Fotona e оборудванa с високоефективен Er:YAG лазер, който максимизира ефективността на аблация със собствена технология VSP (Variable Square Pulse), която може да бъде точно настроена за различни „студени“ аблационни и неаблативни топлинни съотношения. Пълната възможност за персонализиране ни позволява точно да постигнеме клиничните резултати, желани от нашите пациенти.

Nd:YAG лазерът идеално допълва аблативното действие на Er:YAG лазера със способността да прониква дълбоко в кожата, за да създаде топлинни ефекти, без да уврежда повърхността на кожата. В сравнение с конвенционалните Nd:YAG технологии, патентованите VSP импулси на Fotona създават практически мигновени увеличения на температурата, които са ограничени само до целевите структури. В кожата не се отлага ненужна енергия.