КАКВО Е MORPHEUS8?

Morpheus8 е минимално инвазивно устройство за субдермално ремоделиране на мастната тъкан (SARD), предназначено за ремоделиране на колаген и коагулация на мастната тъкан.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА:

  • Morpheus8 предоставя най-дълбоките налични фракционни лечения, проникващи в подкожната тъкан до 8 mm (7 mm + 1 mm термичен профил).
  • Тройното действие на коагулация на мазнините, свиване на съединителната тъкан и нагряване на субнекротичен обем осигурява практики с процедури „максимални резултати – минимално време на престой“.
  • Биполярна радиочестота (RF), двойни наконечници и четири накрайника с различни конфигурации на щифтове (Prime 12 pin, Resurfacing 24 pin, Morpheus8 24 pin и Body 40 pin) осигуряват модулно фракционно решение за цялостно дермално ресърфейсинг на лицето и цялото тяло и подкожна мастна тъкан ремоделиране.
  • Двойните накрайници позволяват по-голяма функционалност на лечение: Morpheus8 за по-малки зони на третиране и Morpheus8 Body за по-големи и по-дълбоки тъканни обработки.
  • Интелигентна програмируема технология и голям, лесен за навигация LCD екран за лечение.

ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

  • Осигурява намаляване на лезиите от акне и подобряване на белезите от акне и външния вид на кожата.
  • Малко или никакво термично увреждане на повърхността на кожата, включително преходна еритема, преходен оток, преходно образуване на крусти, поносим дискомфорт, поносима болка и обратима промяна на пигментацията.

Morpheus8 е минимално инвазивно устройство за субдермално ремоделиране на мастната тъкан (SARD), предназначено за ремоделиране на колаген и коагулация на мастната тъкан. Това взаимозаменяемо портфолио от накрайници за микроигли, с различни конфигурации на щифтове (Prime 12 pin, Resurfacing 24 pin, Morpheus8 24 pin), предоставя на клиницистите модулно решение за предоставяне на персонализирано лечение на лица и малки части на тялото.

Радиочестотен микронидлинг (Morpheus8)

Еденична цена

Пакетна цена

Лице

600 лв

1400 лв  за 3 процедури

Лице и шия

800 лв

2000 лв  за 3 процедури

Деколте

750 лв

1850 лв за 3 процедури

Зона очи

350 лв

950 лв  за 3 процедури

Двойна брадичка

400 лв

1000 лв  за 3 процедури

 

За консултация или запазване на час:

+359 895 966 233  Д-р Жанина Бързакова