Fotona4D®Men

Non-Invasive Facial Rejuvenation for Men

Неинвазивно подмладяване на лицето за мъже

Fotona4D®Men е иновативна форма на лазерно възстановяване и подмладяване на кожата, специално пригодена за мъжка кожа.

С Fotona4D®Men допълващите се дължини на вълната на Er:YAG и Nd:YAG лазера на Fotona се прилагат синергично в 4-стъпкова процедура за подмладяване, като се използват 3 различни собствени режима (SMOOTH®, PIANO® и SupErficial™), за да подобрят не само повърхностните, но и медиалните и по-дълбоките структури на мъжката кожа по бърз, безопасен и прецизен начин. Резултатът е незабавна свежест и стегнатост с по-сияйна кожа, която изглежда естествено млада и здрава.

Предимства на Fotona4D®Men:

  • настройки на протокола, пригодени специално за мъже
  • незабавна свежест и стегнатост
  • по-млада и здрава кожа
  • естествено изглеждащи резултати
  • неинвазивен
  • без престой

Сега повече от всякога мъжете са готови да подобрят външния си вид с процедури за подмладяване, които им помагат да поддържат млад, свеж и здрав вид. Тъй като мъжката кожа обикновено е по-дебела от женската (с по-големи пори, повече косми и по-малко подкожна мазнина), четирите стъпки на протокола в лечението Fotona4D®Men са оптимизирани с научно доказани лазерни параметри за постигане на превъзходни резултати при мъжката кожа.

С Fotona4D®Men няма нужда от операция, филъри или токсини. Не е необходим престой, а резултатите са незабавни и дългосрочни. Нещо повече, тъй като няма риск от хиперпигментация, процедурата може да се извършва през цялата година.

Защо Fotona4D®Men

SP Dynamis от Fotona предоставя едно, уникално функционално решение, предлагащо силата на ултрависокоефективните Er:YAG и Nd:YAG лазери, идеални за широк спектър от приложения в естетиката и дерматологията . SP Dynamis включва и допълнителен хирургичен QCW Nd:YAG лазер за липолиза и много други хирургични процедури.
TimeWalker® Fotona4D® е следващо поколение Er:YAG и Nd:YAG естетичен лазер, предназначен за естетични лечения на лицето. С уникална комбинация от усъвършенствана лазерна технология на Fotona и собствени режими на лечение, задвижвани от ASP, TimeWalker® е проектиран и оптимизиран за неинвазивни процедури за лифтинг на лицето като Fotona4D®Men, Fotona4D®, SmoothEye® и LipLase®.
Превъзходна производителност

Високопроизводителният Er:YAG лазер на Fotona аблатира кожата по-ефективно благодарение на патентованата технология VSP (променлив квадратен импулс), която може да бъде точно настроена за различни „студени“ аблационни и неаблативни топлинни съотношения. Пълната възможност за персонализиране ви позволява точно да постигнете клиничните резултати, желани от вашите пациенти.

Nd:YAG лазерът на Fotona идеално допълва аблативното действие на Er:YAG лазера със способността да прониква дълбоко в кожата, за да създаде топлинни ефекти, без да уврежда повърхността на кожата. В сравнение с конвенционалните Nd:YAG технологии, патентованите VSP импулси на Fotona създават практически мигновени увеличения на температурата, които са ограничени само до целевите структури. В кожата не се отлага ненужна енергия.

Клинични резултати