Fotona NX Dynamis

Открийте следващото поколение технология за многофункционална употреба от Fotona NX Dynamis

Серията  на Fotona SP Dynamis Nx е наистина многофункционално решение "всичко в едно" за естетика и дерматология, предназначено да извършва всички основни естетични процедури. С повече от 100 възможности за лечениеNx Dynamis  представлява следващото поколение лазерна технология с множество приложения, с налични лесни надстройки за хирургични и гинекологични процедури, за да разшири още повече нашите възможности.

Най-високоефективни естетични процедури

С мощна комбинация от златен стандарт Nd:YAG и Er:YAG лазерни дължини на вълната, това устройство осигурява изключителни резултати в широк спектър от приложения, включително популярни нови неинвазивни процедури за лице и тяло, които клиентите наистина харесват. Дължината на вълната Nd:YAG на Fotona е ефективна за достигане до най-дълбоките слоеве на кожата, докато дължината на вълната Er:YAG е идеална за премахване на повърхностни несъвършенства, за да разкрие визуално атрактивни, дълготрайни резултати.

 Позволете на творчеството ни да се разгърне с Fotona SP Dynamis Nx

 С обширна гама от най-съвременни аксесоари нашите клинични възможности са почти неограничени. Професионално проектирани накрайници, лесни за избор режими на работа и много други усъвършенствани функции допълнително подобряват прецизността и производителността за оптимална клинична ефикасност и ненадминат контрол по време на лечението. Освен това, Nx Dynamis от Fotona може да се похвали с разширени функции като екологично охлаждане на кожата CoolMist™ и топлинни сензори MatrixView®, директно интегрирани в накрайниците.

 Патентовано охлаждане на кожата CoolMist™

CoolMist™ е патентована технология за охлаждане на кожата на Fotona, базирана на молекулярно охлаждане със сух спрей (DMC™) на повърхността на кожата. Водният спрей CoolMist™ е интегриран в накрайниците и скенера за подобряване на комфорта и безопасността. Използва въздух и вода със стайна температура, така че няма риск от крио-нараняване от преохлаждане на кожата.

Предимства на CoolMist™:

По-ефективно охлаждане на кожата, по-бързо постигане на по-ниски температури
Екологичен, използващ само вода
Елиминира миризмата
Безконтактен, без нужда от гелове

Fotona SP Dynamis Nx Line също така включва интегрирана вакуумна технология, която се основава на динамично контролирано периодично засмукване и представлява уникална добавка за подобряване на изключителната гъвкавост на Nx Line. Това уникално решение работи с различни радиални апликатори за високоефективно дълбокотъканно естетично лечение на тялото и лицето.

Иновативни импулсни режими – за по-висока производителност

Най-съвременните скенери и фракционни опции правят многоприложната SP Dynamis Nx Line на Fotona наистина цялостно решение за нашата практика. TURBO режимът на Fotona за фракционни лечения с висока разделителна способност и режимът Fotona SMOOTH® за високоскоростни, минимално аблативни режими на коагулация осигуряват нови нива на възможности за лечение. Като се използва палитрата на художник, така можем прецизно да смесваме и комбинираме студена аблация и топлинни ефекти, за да постигнеме перфектни резултати.

В допълнение, Nd:YAG лазерът също така позволява FRAC3® неаблативни процедури за подмладяване – революционен фракционен подход в анти-стареенето и естетиката, при който най-малките свързани с възрастта кожни нехомогенности се третират с минимално увреждане на околната кожа, гарантирайки превъзходни резултати и по-бързо възстановяване.

Патентовани решения – за максимална безопасност и прецизност

Ексклузивните VSP и EFC технологии на Fotona в линията SP Dynamis Nx ни дават спокойствието, че избраните параметри се доставят безопасно и прецизно от системата по време на цялата сесия на лечение, осигурявайки несравнима безопасност и увереност във възможностите на системата.

Основни приложения на Fotona NX Dynamis

Laser Lipolysis

Laser Podiatry

VectorLift®

 OrangeLase

TensorTight™

LineLaseTM

LipLase®

SmoothEye®

ComfortLase

HAIRestart®

Клинични резултати от Fotona Dynamis NX