Ревизия на белези от акне и активно акне

Бързо и лесно решение за чиста кожа

Кринични резултати

Acne & Acne Scar Revision / Ревизия на белези от акне и активно акне

Fotona предлага протокол за лазерно лечение на акне, който осигурява едно наистина цялостно решение на проблема с акнето. Прецизно контролираната Nd:YAG лазерна светлина на Fotona безопасно прониква в кожата, за да се насочи ефективно към свръхактивните мастни жлези и да намали риска от развитие на ново възпаление на акнето.

За подобряване на външния вид на белезите, Fotona предлага допълнително лазерно лечение, базирано на прецизна и нежна процедура за възстановяване на кожата, при която Er:YAG лазерен лъч се абсорбира от горните микрослоеве на кожата, за да изпари белязаната тъкан и да стимулира производството на нов колаген в дермата.

Бързи резултати, без странични ефекти

При активно акне лазерното лечение на Fotona намалява възпалението на акнето чрез фотоселективна абсорбция и контролирани топлинни ефекти. Високомощният Nd:YAG лазер на Fotona безопасно прониква в кожата до оптимална дълбочина на третиране, за да унищожи термично и селективно свръхактивните мастни жлези.

В допълнение към ефектите си на термично проникване, Nd:YAG лазерното лечение на акнето също ускорява процеса на оздравяване и стимулира ремоделирането на колагена, важна стъпка в дългосрочното лечение на акнето.

Нежно и ефективно коригиране на белези от акне

За лечение на проблемни белези, дължината на вълната Er:YAG на Fotona е идеална за нежна аблативна ревизия на белези. Er:YAG лазерът безопасно и ефективно осигурява минималната дълбочина на проникване, необходима за леко възстановяване на кожата с белезите от акнето, като помага за подобряване на текстурата и тонуса на кожата. За разлика от химическия пилинг и дермабразиото, лазерното възстановяване на кожата позволява дълбочината на проникване да бъде прецизно контролирана. Лазерът нежно изпарява микронни тънки слоеве от белязаната от акне повърхност, за да разкрие здрава, неувредена кожа отдолу. Лазерното възстановяване е бърза, безопасна и лесна процедура.

Лазерната система с двойна дължина на вълната от Fotona е идеална за предоставяне на пълна гама от лазерни лечения за акне, както и много други процедури за възстановяване на кожата и подмладяване:

 Fotona SP Dynamis NX предоставя една система с уникални възможности и пълнофункционални функции, предлагаща мощността на най-ефективните в индустрията Er:YAG и Nd:YAG лазери, идеални за лечение на акне, белези от акне и широк спектър от други приложения в естетиката и дерматологията. SP Dynamis включва и допълнителен хирургичен QCW Nd:YAG лазер за липолиза, хиперхидроза и много други хирургични процедури.