Мезотерапия

  • admin
  • ян. 18,2021
  • Коментарите са изключени за Мезотерапия

„Мезотерапия“ е инвазивна медицинска процедура, благодарение на която се постига бързо и ефективно възстановяване на пигментирана, “ повяхнала“, дехидратирана и отпусната кожа. Успешно третираните зони са лицето, шията, деколтето и гърба на дланите. Процедурата се състои в инжектиране в средния слой на кожата на “коктейл“ от хиалуронова киселина, аминокиселини, минерали, витамини. За по-голям и продължителен ефект са добавени и антиоксиданти, блокиращи образуването на свободните радикали, отговорни за стареенето на кожата.

Мезотерапията е сравнително кратка процедура, с бързо видим ефект, има добра поносимост и минимални възможни странични действия.

Pluryal MESOLINE REFRESH – реструктурира кожата и стимулира производството на колаген и еластин .
Мезотерапия Pluryal Refresh
  • С времето външни и вътрешни фактори провокират застаряването на кожата. Текстурата й се променя: появяват се бръчки, кожата изглежда уморена, поради липса на тонус и блясък. Хиалуроновата киселина, подсилена от регенериращото действие на растителни стволови клетки и витамини, могат ефективно да се борят с тези симптоми.
Pluryal MESOLINE TIGHT – подобрен тургор, овлажняване и подобряване вида на кожата.
Мезотерапия Pluryal Tight

Външните фактори, загубата на обем и гравитацията са основни причинители на загубата на плътност на кожата. Обогатеният със силиций DMAE (прекурсор на стягащия кожата и с противовъзпалителен ефект ацетилхолин) и протективното действие на антиоксидантите спомагат реструктурирането на кожата по начин, който й възвръща предишната стегнатост.

Pluryal MESOLINE CLEAR – регулира секрецията на себум. Превенция на следвъзпалителната хиперпигментация.
Мезотерапия Pluryal Clear

Предразположената към акне кожа изисква специална терапия, която едновременно да контролира себумната активност, като в същото време запази добро ниво на хидратация. Комбинацията от витамини и хиалуронова киселина с противовъзпалителни вещества (салицилова киселона, ретинил палмитат).

Запазете час и разберете възможните комбинации мезотерапии с безиглени процедури (безиглена мезотерапия TavTech , химичен пилинг) за третиране на кожата .

Вижте повече за Pluryal тук.

Мезотерапия с PluryalЛицеЛице и Шия
1 процедура120180
4 процедури400600
Процедурата се извършва от д-р Жанина Бързакова – дерматолог, с предварително запазен час!
  Основен принцип на работа на ДжетПил

Неинвазивна мезотерапия с ДжетПил работи с физиологичен разтвор или различни активни съставки според типа кожа. ДжетПил ускорява течността до 200 метра/секунда (720 км/час). Патентованият от Tav-Tech апликатор, под въздействието на високото налягане, разбива физиологичния разтвор/активните съставки на микро-капчици. Потокът от кислород, заедно с микро-капчиците, нежно и безболезнено прониква в дълбочина, подмладява, освежава и хидратира кожата.  

Без болка и без игли – ДжетПил е най-добрата неинвазивна мезотерапия и незагряваща кожата процедура.
Редовните процедури с ДжетПил ще хидратират в дълбочина вашата кожа. Тя ще изглежда по-млада, по-здрава и сияйна. Порите ще се затворят, петната ще избледнеят и фините линии ще се омекотят, белезите от акне ще се изчистят. 

ДжетПилЦена за 1 процедураЦена за 3 процедури
Неинвазивна мезотерапия с хиалуронова киселина (лице) 80180
Избелваща терапия с глюколова киселина (лице)70150
Химичен пилинг с глюколова киселина70150