Химичен пилинг

  • admin
  • ян. 19,2021
  • Коментарите са изключени за Химичен пилинг

Химичен пилинг

„Химичен пилинг“ е медицинска процедура, която предизвиква контролирано увреждане на кожата с помощта на органични киселини върху кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете с цел регенерация на нов епидермис. В зависимост от pH и времето на престояване на киселината върху кожата химичният пилинг бива:

  • Повърхностен – отранява роговия слой и прониква в епидермиса;
  • Среден – отстранява роговия слой и прониква до горна дерма ;
  • Дълбок – прониква до дълбока дерма.

„Химичен пилинг“ се прилага при :

  • Хиперпигментации – мелазма, постинфламаторни белези, белези от акне, хиперплазирали мастни жлези;
  • Акне;
  • Биореструктуриране – широки пори, фини бръчки, загуба на блясък и еластичност на кожата, неравномерен тен.

PQAge med, Promoitalia е нова формула химичен пилинг, който съдържа трихлороцетна киселина, която оказва силно регенериращо действие върху дълбоките слоеве на дермата. Подходящ е за лечение на акне, широки пори, ревитализиране на лице, шия и деколте и заличаване на белези. Най-голямото му предимство е че може да се прилага дори и през лятото, когато възможните процедури са ограничени.

СЪДЪРЖАНИЕ: Trichloroacetic Acid (TCA) в концентрация между 30 – 35% , Urea Peroxide (CH6N2O3) в концентрация между 2 – 5% , Coenzyme Q10 (Co Q10) в концентрация между 1 – 5% , Kojic Acid в концентрация между 5 -10% .

Противопоказания: Раздразнена кожа, дерматит, алергия към някои от компонентите на продукта, беменност и кърмене, херпес симплекс в активна фаза.

Вижте повече за PQAge med тук.

PQAGE Evolution

SuneKOS TROPEEL 60% Glycolic acid – химичен пилинг от ново поколение без зачервяване, без пигментация и без лющене. С кратък възстановителен период . Може да се използва и през лятото. Подходящ е за третиране на акне и мелазма, както и за ревитализация на кожата на лицето, шията и деколтето.

Съдържание: Гликолова киселина – ексфолиращи свойства; N-ацетил цистеин – намалява разграждането на хиалуронова киселина и еластазата; Карнитин – себолегуриращи своиства; N – ацетил глюкозамин – прекурсор на хиалуроновата киселина.

SuneKOS

Вижте повече за SuneKOS тук.

Химичен пилингЛицеЛице, шия и деколте
PQAge 1 процедура90110
PQAge 3 процедури210270
SuneKos 1 процедура80100
SuneKos 3 процедури180240
Процедурата се извършва от д-р Жанина Бързакова – дерматолог, с предварително запазен час!