РЕЗУЛТАТИ

ПРЕДИ СЛЕД

The InMode combines the most current technologies into a single platform, including Intense Pulsed Light (IPL), Radio Frequency (RF) and a Diode Laser. With a 3-in-1 platform, aesthetic professionals can be assured of having the right tools for the most popular applications in today’s aesthetic market.

За контакти

0897064444

РЕЗУЛТАТИ

РЕЗУЛТАТИ

РЕЗУЛТАТИ.jpg

РЕЗУЛТАТИ

Какво трябва да спазваме преди процедурата? 

– За максимална ефективност космите трябва да бъдат избръснати в деня на процедурата;
– Да не се прибягва до механичните методи за обезкосмяване чрез изскубване на косъма – пинсети, кола маска и др. за поне 2 седмици преди лазерната епилация;
– Препоръчително е в периода между процедурите космите да се бръснат или подрязват;

Какво трябва да знаем за периода след процедурата?

Непосредствено след процедурата е възможно да се появи леко зачервяване, оток или парене в третираната зона, което изчезва за няколко минути или 1-2 часа, не създава дискомфорт и не изисква специфично лечение. Възможна е единствено употребата на хидратиращи и успокояващи кожата кремове.
Задължително е използването на фотопротектори върху третираните зони за поне 1-2 седмици след процедурата.
Забранено е посещаването на солариум или излагането на слънце без фотозащитен крем за същия период от време. Отпадането на космите започва от първата седмица и обикновено продължава до 20-25-ия ден след процедурата. За този период се препоръчва бръсненето или подрязването им, като не трябва да се прибягва до кола маска или отскубване с пинсета.

РЕЗУЛТАТИ.jpg

РЕЗУЛТАТИ

Аликаторът е високо-технологичен и има вграден термометър, който измерва 100 пъти в минута, темпетарурата на повърхността на кожата, и автоматично го изключва, при достигане на желаната температура. Апликаторът за тяло разполага с изключителна мощност, достигаща в мастната тъкан до дълбочина (2,5 см) и предизвикваща нейното загряване, което води до естествено самоунищожение на мастните клетки.

В добавка, Боди Фикс предизвиква ремоделиране на съществуващия колаген и синтезиране на нов. Благодарение на този ефект, освен редукция на обиколката се наблюдава и стягане на кожата. При третиране на тялото продължителността на процедурата и силата на въздействие се определят от дебелината на слоя подкожни мазнини. В зависимост от това, продължителността на процедурата е между 10 и 20 минути на зона. След нея се забелязва зачервяване и леко затопляне.