Основен принцип на работа на ДжетПил

Неинвазивна мезотерапия с ДжетПил работи с физиологичен разтвор или различни активни съставки според типа кожа. ДжетПил ускорява течността до 200 метра/секунда (720 км/час). Патентованият от Tav-Tech апликатор, под въздействието на високото налягане, разбива физиологичния разтвор/активните съставки на микро-капчици. Потокът от кислород, заедно с микро-капчиците, нежно и безболезнено прониква в дълбочина, подмладява, освежава и хидратира кожата. 

Без болка и без игли – ДжетПил е най-добрата неинвазивна мезотерапия и незагряваща кожата процедура.
Редовните процедури с ДжетПил ще хидратират в дълбочина вашата кожа. Тя ще изглежда по-млада, по-здрава и сияйна. Порите ще се затворят, петната ще избледнеят и фините линии ще се омекотят, белезите от акне ще се изчистят. 

jet-peel-1

ДжетПил – красиви и млади с неинвазивна мезотерапия

Една технология, безкрайни приложения
ДжетПил е подходящ за всички типове кожа, за всички възрасти и може да се прилага през всички сезони на годината.

ДжетПил гарантира:
• Различни решения за проблемите на кожата
• Неинвазивна мезотерапия
• Без възстановителен период
• Без странични ефекти за пациента
• Лесен начин за работа
• Ефективен и бърз резултат.

Процедури с ДжетПил

Процедурата включва  лимфен дренаж, пилинг (ексфолиация) и мезотерапия (инфузия на активни съставки до дълбоката дерма , до 4 мм): 

– Лимфният дренаж се извършва с физиологичен разтвор. Подобрява циркулацията и  така решава проблема  с „подпухналото” лице по един приятен и деликатен начин. 

– Пилингът включва терапия с  нова формула разтвор на гликолова киселина 10% с pH 3,3, обогатена с Алое Вера и витамин B5 (пантенол). Благодарение на тези допълнителни съставки кожата бива ексфолирана, без следи от зачервяване и болка. Като допълнение, според нуждите на вашата кожа, ДжетПил – технологията прави възможно заличаването на слънчеви и старчески петна и възпалена акнеична кожа, благодарение на комбинирани разтвори на гликолова киселина 10% с витамин C и екстракти от черна боровинка, лимон, грозде и др. 

– Безиглената мезотерапия се грижи нежно и деликатно за вашата кожа, обогатявайки я в дълбочина с хиалуронова киселина, група от активни комплекси (растителни стволови клетки, соев протеин, оризов протеин, бетаин, аргирелин и др.), антиоксиданти и миорелаксиращи пептиди. Хиалуроновата киселина включва четири вида молекули с различно молекулно тегло с цел нейното по – бързо, дълбоко и равномерно разпределение в кожата. Хиалуроновата киселина задържа водата в кожата и тя изглежда видимо по – хидратирана, здрава и жизнена. 

Витамини и киселини

Витамин А+Е.   

Витамин А е необходим антиоксидант за здравата кожа.Той подобрява състоянието(здравина,еластичност) и функциите на кожата и кожните жлези.Ето защо вит.А се нарича още „еликсир“ на младостта.Той стимулира образуването на колаген,поради което се смята,че ретинолът има способността да изглажда кожата и да премахне бръчките в известна степен.Увеличавайки нивата на витамин А можем успешно да се борим с лющещата се кожа и акне.

Витамин Е е един от най-добрите антиоксиданти. Той стабилизира молекулния и липидния транспорт през мембраната на клетките .Така защитава клетките на кожата от разрушителния ефект на свободните радикали, молекулите на тежките метали, токсините, химикалите и радиацията. Намалява дегенеративните ефекти , които свободните радикали предизвикват в тъканите на кожата и капилярите.

Витамин Б5 

Витамин Б5 е много мощен лекуващ агент за рани, алергични реакции и уморен вид на кожата. Той подобрява циркулацията на кръвта в кожата. Липсата на витамин Б5 предизвиква често срещани алергични реакции.

Витамин С 

Известен като аскорбинова киселина. Той подпомага производството на колаген, който стяга кожата, и е много мощен защитник срещу свободните радикали. Всяка една кожа има нужда от Витамин С и всеки тип кожа може да се третира с него. Той също така е препоръчителен за третиране на акне.

 Хиалуронова киселина 

Хиалуроновата киселина е мукополизахарид, естествен захарид, намиращ се в човешкото тяло. Тя е важна за деленето на клетките, лекото движение на ставите и плътността на кожата. Молекулите на хиалуроновата киселина увеличават до 1000 пъти собственото си тегло, поглъщайки молекулите на водата. Затова тя е основен инструмент за хидратация на кожата , в борбата срещу загубата на еластин и колаген.

Глюколова киселина 10 % 

Глюколовата киселина се използва да подобри текстурата и вида на кожата. Може да намали бръчките, белезите от акне, пигментацията и да подобри състояния на кожата като актинична кератоза и себорейна кератоза. Веднъж приложена, киселината реагира с горните слоеве на кожата, отслабвайки свързващите способностти на липидите, които придържат мъртвите(рогови) клетки заедно. Това позволява на роговия слой на кожата да се ексфолира. Благодарение на чудесните си свойства да прониква в кожата ,не е необходима концентрация повече от 10 %, когато се използва с Tav-Tech JetPeel.

Виж повече…


Всяка жена иска да има кожа, която да изглежда ярка и сияйна. В съвременната модерна козметика съществува широка гама от процедури, чрез които може да бъде постигнат този ефект. Те са насочени към обновяване на кожата, така че избелващи е твърде кратко казано. Това са процедури, които освен с неприятната пигментация се борят и с остаряването на кожата, т.е. имат широк спектър на действие.