Лазерна епилация на подмишници

Нашите клиенти често споделят, че най – отблагодаряващият се аспект на лазерната епилация на подмишници, е това, че никога вече не изпитват неприятното усещане върху избръснатата си кожа, когато си нанасят дезодорант. Вие ще забравите необходимостта от ежедневно бръснене и ще се предпазите от възпаления и подкожни косми. Дори ще се предпазите от тъмните косми, които обикновено прозират под кожата, придавайки й синкав отенък. Лазерната епилация на подмишниците е бърза и често отнема по – малко от 10 минути. Запомнете – след един завършен курс на епилация, бръсненето на подмишниците ще бъде минало.

  • време за една процедура: 10 мин.
  • време м/у процедурите: 4 седмици
  • среден брой процедури: 5-6 броя
  • наличие на дискомфорт: слабо

Същност на лазерната епилация:

– Космите, които желаем да премахнем от дадена зона не трябва да бъдат скубани с пинсета, кола-маска или махани с епилатори поне 20 дни преди лазерната епилация. През това време те могат да се подрязват с ножичка, да се бръснат или махат с депилатоар , т.е. със средства, които отстраняват косъма само до нивото на кожата, без да го отскубват.  лазерна епилация варна
– Лазер – епилацията се прилага минимум три пъти, защото при всеки човек космите растат на три фази (растежна, зародишна, опадаща). За да се обхванат тези фази на развитие, дадена зона трябва да се обработи поне три пъти. При наличие на хормонално заболяване – кистозни яйчници, хормонален дисбаланс , генетична обусловеност, възраст, броят на процедурите се увеличава. Състоянието на бременност у жените също е предпоставка за хормонален дисбаланс.

– Интервалът между процедурите  е минимум 3 – 4 седмици.  
– Лазерният лъч атакува черни, тъмни, кестеняви косми – т.е. косми, които имат пигмент. Затова побелели косми не се премахват с лазерна епилация.

Моля, не се колебайте за се свържете с нас!