Лазерна епилация на лице

Лазерна епилация на лице е номер едно сред най-популярните процедури в Лазерен Център „Бюти Дерм“. Най-правените процедури са на брадичка и горна устна. Истината е, че милиони жени се смущават, защото лицето им е покрито с нелицеприятен мъх, а не е гладко, както те желаят. Някои от тях скубят или бръснат и така основно предизвикват поникването на  по-здрави и тъмни косми от първоначалните. Освен това си докарват кожни възпаления и  често постоянни раздразнения поради периодичността на обезкосмяването.Лазерната епилация на тези зони е разумното решение. Тя е бърза, лесна и много по-комфортна за разлика от останалите методи като кола маската и електроепилацията. Това е идеалната процедура за обедната почивка, която отнема не повече от 7 минути.

Лазерен Център „Бюти Дерм“,може да обработи всяка част от вашето лице от скулите до горна устна и цялата брадичка. Най-добрата част за вас е, че не се налага да изчаквате израстването на космите до нужната дължина, за да може да се осъществи епилацията – това винаги е било проблем при другите видове епилация, но не и при лазерната епилация в Лазер Център! Освен това нашият екип е чувствителен към нуждите ви и се отнася абсолютно конфиденциално с всяка информация, касаеща нашите пациенти. Въпреки, че пълният курс лазерни процедури изисква стандартен брой посещения, основно още след първата процедура вие ще забележите видима разлика в гъстотата на космите. След първата процедура ще почувствате, че животът ви се променя и се приближавате до гладката кожа, която желаете.

Какво се случва с космите по лицето с напредване на възрастта

Космите по лицето на жената стават по-видими с времето. Това се случва, тъй като кожата става по-зряла и голяма част

от  невидимият мъх, който природно покрива цялото лице, се изменя в по-дълги, напрапчиви косъмчета. Това често може да се забележи и при мъжете-върху техните уши. Ако космите нарастнат в даден момент от живота ви, те се превръщат в козметичен проблем, който може да наложи епилация с лазер. Но лазерната епилация в Лазер Център не просто премахва космите, а бъдете сигурни, че вече няма да виждате тъмните косъмчета под повърхността на кожата, понякога известни като five o’clock сенки.

  • време за една процедура: 5 – 7 мин.
  • време м/у процедурите: 6 седмици
  • среден брой процедури: 7-9 броя
  • наличие на дискомфорт: слабо