Без повече кола маски, няма вече бръснене, просто гладки крака!

Никога повече бръснене на крака! Изглежда като мечта, която се сбъдва. Представете си никога повече да не приготвяте самобрасначката си за бързата почивка през уикенда, да не се тревожите за досадни, поникващи косми и да няма повече болезнени порязвания под душа. На нашите опитни специалисти ще отнеме средно един час за процедура, за да извършат лазерна епилация на двата ви крака. Обезкосмяването на краката чрез лазерна епилация, извършвана от медицинските ни експерти изглежда и се усеща по-нежна, за разлика от бръсненето и във времето може да ви спести поне един час седмично  . Това прави поне 52 часа годишно.

Решението….

Нашите клиенти намират лазерната епилация на краката за революционна и я обичат затова, че тя им дава възможността да разполагат с повече свободно време и да изглеждат страхотно. В дългосрочен план лазерна епилация на краката е много по-финансово изгодна от кола маска. Днешните жени са затрупани от ангажименти и често се задъхват от кариерата и семейството, и да не бръснат повече своите крака им звучи като сбъдната мечта. В ЛазеренЦентър „Бюти дерм“,ние сме фокусирани върху резултатите и сме удовлетворени само, когато усетим  задоволството и чуем похвалата от нашите гости. Ние постоянно сме свидетели на едно нарастващо ниво на доверие и усещане за добре свършена работа, когато след проведения курс на лазерна епилация резултатът е едни идеално гладки крака.

  • време за една процедура: 10-15 мин.
  • време м/у процедурите: 4-6 седмици
  • среден брой процедури: 5-7 броя
  • наличие на дискомфорт: средно
лазерна епилация на крака

Лазерен Център „Бюти Дерм“,може да обработи всяка част от вашето лице от скулите до горна устна и цялата брадичка. Най-добрата част за вас е, че не се налага да изчаквате израстването на космите до нужната дължина, за да може да се осъществи епилацията – това винаги е било проблем при другите видове епилация, но не и при лазерната епилация в Лазер Център! Освен това нашият екип е чувствителен към нуждите ви и се отнася абсолютно конфиденциално с всяка информация, касаеща нашите пациенти. Въпреки, че пълният курс лазерни процедури изисква стандартен брой посещения, основно още след първата процедура вие ще забележите видима разлика в гъстотата на космите. След първата процедура ще почувствате, че животът ви се променя и се приближавате до гладката кожа, която желаете.

Създадена от Inmode MD LTD, Israel, лазерната система IN MODE е иновацията на лазерните технологии в сферата на лазерната епилация, последно поколение устройство.

IN MODE е диоден лазер с дължина на вълната 810 nm. Притежава следните предимства :

– висока ефективност – перманентна епилация за 4-6 процедури;
– безболезненост – благодарение на ефективната охлаждаща система, която осигурява ниска температура (до 2°C) на третиращата повърхност;
– бързина на работа – от няколко минути при малките зони до максимум 40-50 минути за епилация на по – големите зони ;
възможност за безопасна и ефективна работа при тъмни кожи и светли, руси косми ;
– минимални странични ефекти;
– комфортна процедура без нужда от период за възстановяване на кожата ;
– светлината, използвана при лазерната епилация, е абсолютно безопасна за подлежащите вътрешни органи.