Ние сме млад екип от специалисти , който гарантира високо качество и успешно финализиране на всеки проект.
Преди да започнем да се занимаваме с тази дейност заедно, като част от Бюти Дерм, ние сме извървели дълъг път, учейки се да постигаме максимални резултати във всяко начинание.
Предизвикателствата са станали част от нашият живот и ние ги преодоляваме с всеки изминал ден, като оставяме след нас само доволни клиенти. 
Ние в Бюти Дерм вярваме, че клиентът трябва да се чувствa доволен и затова предлагаме услуги от ново поколение, които дават възможност на клиентите ни да получават повече и въпреки това да спестяват.

– ВЪЗПИТАНИЧКА НА МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ “ ПРОФ. ДОКТОР ПАРАСКЕВ СТОЯНОВ “ – ГРАД ВАРНА. ДИПЛОМИРА СЕ С ОТЛИЧИЕ 2013 ГОД.за нас

– 2014 ГОД. ПОЛАГА УСПЕШНО ИЗПИТ ЗА ЗАЧИСЛЯВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ПО КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ към УМБАЛ „СВЕТА МАРИНА“ – ГРАД ВАРНА. ; ПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО ПО УСПЕХ.

– от 2014 ГОД. – ИЗКАРВА КУРСОВЕ ЗА РАБОТА С ЛАЗЕРНИ СИСТЕМИ (Nd-Yag , Er-Yag -лазери , диодни).

– от 2013 ГОД. – КУРС ЗА РАБОТА В СФЕРАТА НА МОНОПОЛЯРНАТА ХИРУРГИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ДОБРОКАЧЕСТВЕНИ КОЖНИ ОБРАЗУВАНИЯ (ФИБРОМИ,БРАДАВИЦИ, СЕБОРЕЙНИ ВЕРУКИ, ЗАТВОРЕНИ КОМЕДОНИ, МИЛИУМИ И ДР).за нас

– от 2013 – ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКОТО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО;

– РЕДОВНО УЧАСТИЕ В БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ КОНГРЕСИ В СФЕРАТА НА КЛИНИЧНАТА И ЕСТЕТИЧНАТА ДЕРМАТОЛОГИЯ.

– РЕДОВНО УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЯ ЗА РАБОТА С ХИМИЧЕН ПИЛИНГ, МЕЗОТЕРАПИИ, ФИЛЪРИ, БОТОКС.

Нашите специалисти