Епилация за мъже

Някои мъже имат повтарящ се и неестетичен проблем с грозни, набъбнали и болезнени подкожни косми, които са причинени от ежедневното бръснене на техните брада и шия. Дни и седмици са нужни за преодоляването на кожните проблеми, причинени от подкожните косми. Някои мъже често се одраскват, а понякога и порязват сериозно или си причиняват кожни възпаления от бръсненето.

Често мъжете се чувстват дискомфортно само седмица след подстригване, защото вратът им обрасва бързо и гледката е неестетична. Сериозен естетичен проблем при някои е и силното окосмяване на скулите.

Решението….

Много от нашите клиенти мъже са открили, че лазерната епилация може да бъде прекрасна, безопасна, щадяща и бърза алтернатива на всекидневното задължение за бръснене и периодично подстригване.

Създадена от Inmode MD LTD, Israel, лазерната система IN MODE е иновацията на лазерните технологии в сферата на лазерната епилация, последно поколение устройство.

male_waxing

IN MODE е диоден лазер с дължина на вълната 810 nm. Притежава следните предимства :

– висока ефективност – перманентно обезкосмяване за 4-6 процедури;
– безболезненост – благодарение на ефективната охлаждаща система, която осигурява ниска температура (до 2°C) на третиращата повърхност;
– бързина на работа – от няколко минути при малките зони до максимум 40-50 минути за епилация на по – големите зони ;
възможност за безопасна и ефективна работа при тъмни кожи и светли, руси косми ;
– минимални странични ефекти;
– комфортна процедура без нужда от период за възстановяване на кожата ;
– светлината, използвана при лазерната епилация, е абсолютно безопасна за подлежащите вътрешни органи.

Видими резултати се отбелязват още след първата процедура. Максимален ефект се постига oбикновено след 4-6 процедури, но ефективността варира в зависимост от индивидуалните особености на организма. Русите и тънки косми изискват по-голям брой процедури. Белите косми, поради липса на пигмента меланин, не се повлияват от лазерна епилация.

Всички цени можете да видите тук…

Не се колебайте да се свържете с нас!