Лазерна епилация бикини, Лазерна епилация лице - горна устна

ДжетПил – Най-успешният неинвазивен начин за подмладяване на кожата

ДжетПил

Медико – козметичен център „Бюти Дерм“ представя  най-новия медицински апарат (първи във Варна) за третиране на лице, шия, деколте, ръце, пигментации, белези, акне и др. – „Тав Тех – Джет Пил“ (Израел).
Процедурите са подходящи за всеки тип кожа и всички възрасти. Има моментален ефект, но пълния резултат се разгръща до една седмица след процедурата!

Джет Пил е революционна процедура, която изключително бързо набира скорост, както у нас така и в чужбина.

Основен принцип на работа на ДжетПил 

Неинвазивната мезотерапия с ДжетПил работи с физиологичен разтвор или различни активни съставки според типа кожа. ДжетПил ускорява течността до 200 метра/секунда (720 км/час). Патентованият от Tav-Tech апликатор, под въздействието на високото налягане, разбива физиологичния разтвор/активните съставки на микро-капчици. Потокът от кислород, заедно с микро-капчиците, нежно и безболезнено прониква в дълбочина, подмладява, освежава и хидратира кожата.

 Без болка и без игли – ДжетПил е най-добрата неинвазивна и незагряваща кожата процедура.
Редовните процедури с ДжетПил ще хидратират в дълбочина вашата кожа. Тя ще изглежда по-млада, по-здрава и сияйна. Порите ще се затворят, петната ще избледнеят и фините линии ще се омекотят, белезите от акне ще се изчистят.

 

Една технология безкрайни приложения.
ДжетПил е подходящ за всички типове кожа, за всички възрасти и може да се прилага през всички сезони на годината.

Процедурата включва:

– лимфен дренаж;

– ексфолиация;

– инфузия на активни съставки до дълбоката дерма (до 4 мм), витамини и киселини.

Лимфен дренаж – това е въздействие върху меките тъкани на лицето и тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Чрез лимфния дренаж се стимулира протока на лимфата, което от своя страна усилва циркулацията, а натрупаните вредни вещества в организма се изхвърлят заедно с урината. Лимфният дренаж оказва невероятно положително въздействие върху организма, установявайки равновесие между течностите в него и е изключително полезен при отстраняване на едеми, целулит, акне и стрес.

Ексфолиация

Ексфолиацията е стъпка от почистването на лицето, но за разлика от ежедневното почистване на лицето с тоалетно мляко и лосион, ексфолиация се препоръчва веднъж седмично. При мазна кожа – два пъти седмично.Тази стъпка от почистването на лицето е необходима, защото след 25-годишна възраст процесът на регенериране на клетките се забавя, което пък означава, че мъртвите клетки започват да се задържат по-дълго време върху кожата. Именно мъртвите клетки придават този вял и леко сивкав вид на лицето. Ексфолиацията премахва мъртвите клетки, разкривайки нов слой от свежи клетки и така освежава тена на лицето. Стимулира клетъчното възобновяване, което подмладява кожата. Подобрява текстурата на кожата и прави лицето да изглежда по-гладко и сияйно. Омекотява кожата и  намалява/предотвратява появата на черни точки. Почиства порите в дълбочина, което пък  дава възможност на активните съставки, които се нанасят върху кожата след ексфолиация да проникнат по-дълбоко в кожата и съответно имат по-голям ефект.

Инфузия на витамини и киселини.

Инфузия на активни съставки до дълбоката дерма (до 4 мм), може да бъде химичен пилинг, хиалуронова киселина, група от активни комплекси (растителни стволови клетки, соев протеин, оризов протеин, бетаин, аргирелин и др.) , антиоксиданти и миорелаксиращи пептиди.

Витамин А+Е.

Витамин А е необходим антиоксидант за здравата кожа.Той подобрява състоянието(здравина,еластичност) и функциите на кожата и кожните жлези.Ето защо вит.А се нарича още „еликсир“ на младостта.Той стимулира образуването на колаген,поради което се смята,че ретинолът има способността да изглажда кожата и да премахне бръчките в известна степен.Увеличавайки нивата на витамин А можем успешно да се борим с лющещата се кожа и акне.

Витамин Е е един от най-добрите антиоксиданти. Той стабилизира молекулния и липидния транспорт през мембраната на клетките .Така защитава клетките на кожата от разрушителния ефект на свободните радикали, молекулите на тежките метали, токсините, химикалите и радиацията. Намалява дегенеративните ефекти , които свободните радикали предизвикват в тъканите на кожата и капилярите.

Витамин Б5

Витамин Б5 е много мощен лекуващ агент за рани, алергични реакции и уморен вид на кожата. Той подобрява циркулацията на кръвта в кожата. Липсата на витамин Б5 предизвиква често срещани алергични реакции.

Витамин С       

Известен като аскорбинова киселина. Той подпомага производството на колаген, който стяга кожата, и е много мощен защитник срещу свободните радикали. Всяка една кожа има нужда от Витамин С и всеки тип кожа може да се третира с него. Той също така е препоръчителен за третиране на акне.

 Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е мукополизахарид, естествен захарид, намиращ се в човешкото тяло. Тя е важна за деленето на клетките, лекото движение на ставите и плътността на кожата. Молекулите на хиалуроновата киселина увеличават до 1000 пъти собственото си тегло, поглъщайки молекулите на водата. Затова тя е основен инструмент за хидратация на кожата , в борбата срещу загубата на еластин и колаген.

Глюколова киселина 10 %

Глюколовата киселина се използва да подобри текстурата и вида на кожата. Може да намали бръчките, белезите от акне, пигментацията и да подобри състояния на кожата като актинична кератоза и себорейна кератоза. Веднъж приложена, киселината реагира с горните слоеве на кожата, отслабвайки свързващите способностти на липидите, които придържат мъртвите(рогови) клетки заедно. Това позволява на роговия слой на кожата да се ексфолира. Благодарение на чудесните си свойства да прониква в кожата ,не е необходима концентрация повече от 10 %, когато се използва с Tav-Tech JetPeel.

Всяка жена иска да има кожа, която да изглежда ярка и сияйна. В съвременната модерна козметика съществува широка гама от процедури, чрез които може да бъде постигнат този ефект. Те са насочени към обновяване на кожата, така че избелващи е твърде кратко казано. Това са процедури, които освен с неприятната пигментация се борят и с остаряването на кожата, т.е. имат широк спектър на действие.

Прочети повече за процедурата тук

Още в тази категория:

 

 

Back to list

12 thoughts on “ДжетПил – Най-успешният неинвазивен начин за подмладяване на кожата

 1. zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa

 2. zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa

 3. zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa

 4. zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa

 5. BGMedBook каза:

  За мен е удоволствие да се запозная с вас. Ще се радвам, ако разгледате моя уебсайт: https://bgmedbook.com/koi-hrani-sa-bogati-na-proteini/

  Търсите експертен съвет как да се чувствате и да изглеждате най-добре? Нашият уебсайт е източник на информация за всичко, свързано с красотата и здравето. От най-новите тенденции в областта на красотата до здравни съвети и трикове – ние сме ви подготвили.

  Благодарим ви, че споделяте таланта си със света чрез вашия уебсайт.

 6. zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://hdo.ai/DVMQq

 7. zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://hdo.ai/DVMQq

 8. Mrprog каза:

  Здравствуйте. Я занимаюсь созданием, доработкой и продвижением сайтов и групп в социальных сетях. Помогу вам с решением всех проблем с сайтом, увеличу приток целевой посещаемости и продажи. Большой опыт работы, умеренные цены, гарантия результата. Работаю всегда качественно.

  Пишите на мою почту: mrprog37@gmail.com

 9. zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://is.gd/dBsd60

 10. zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX

 11. zelma каза:

  Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX

 12. med_ivOi каза:

  Германия известна как лидер в области лечения и исследования рака, предлагая пациентам доступ к самым современным и инновационным методам. Германские больницы оснащены современным оборудованием и работают высококвалифицированные медицинские специалисты, включая онкологов, рентгенологов и хирургов. В дополнение к классическим методам лечения, таким как хирургия, химиотерапия и лучевая терапия, в Германии предлагаются альтернативные и дополнительные методы лечения, такие как гомеопатия, акупунктура и психотерапия. Пациенты также получают комплексный подход к лечению, который учитывает не только физические симптомы рака, но и эмоциональные и психологические последствия заболевания.
  С акцентом на как тральные, так и инновационные методы, Германия предлагает поддерживающую и глобальную среду для пациентов с раком, ищущих лучшее возможное лечение. Кроме того, страна имеет сильную сеть поддержки пациентов и организаций, которые предоставляют руководство, ресурсы и чувство сообщества для людей, которых затрагивает рак.
  онкология в германии лечение. Все эти факторы делают Германию привлекательным местом для пациентов с раком, ищущих самые передовые и эффективные методы лечения.
  В Германии также есть возможность получить лечение в рамках клинических исследований, где доступны новые и инновационные методы лечения.
  Обращайтесь за помощью вовремя! Будьте здоровы. #организауия лечение в Германии #доступность медицинской помощи #обязательно прочитать.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *